Cursuri de Sommelier

De ce să urmez un curs de sommelier cu FNDA?

Deoarece oferim lectori competenți, deoarece vei deveni membru al unei dintre cele mai prestigioase Organizații de sommelieri și vei putea participa la competiții internaționale.

           Deoarece oferim manualele școlilor internaționale, caiete pentru fiecare nivel de curs și toată pasiunea noastră pentru nobila profesie de sommelier.

           Școala de sommelieri a FNDA respectă o programă internațională, oferă posibilitatea celor care vor frecventa aceste cursuri să participe la evenimente cu caracter specific, să analizeze în grup și individual cele mai variate posibilități de interpretare și asociere a produselor pe care le vor studia.

           Poți vedea programa de curs, poți citi CV-urile îndrumătorilor, poți vedea zilele de curs, adresa și orarele prestabilite și te poți înscrie cu o simplă apăsare a tastaturii.

          Dar ce este mai important, poți deveni membru al FNDA în funcție de rezultatele obținute, poți  fi nominalizat în juriile concursurilor organizate de către noi și poți participa la alte competiții și evenimentele organizate de către FNDA.

          Nu te-am convins? Contactează-ne și spune ce nelămuriri ai, sau ce ți-ai dori în plus, iar noi vom încerca să venim în întâmpinarea fiecăruia dintre voi.

Curs sommelier – Lectori

  • Marian Timofti
  • Răzvan Cruceanu
  • Vasile Ghimpu
  • Radu Rizea
  • Cătălin Gălan