Cursuri de degustător de mezeluri

Degustător de mezeluri – De ce ar trebui să urmez acest curs?

De ce cu FNDA?

         Alimentele de bază, al generației noastre, sunt semipreparatele din care fac parte și mezelurile și salamurile. Cum și din ce se produc nu știm dar știm din ce ar trebui produse. Cunoașterea legislației din acest domeniu nu este o obligație dar poate fi benefică. DEGUSTAREA și senzațiile pe care le vom simți în timpul degustării ne pot edifica asupra calității acestora.

         Cunoașterea aprecierii produselor de calitate poate îmbunătăți stilul de viață, calitatea acesteia și viața însăși. Știința degustării ne poate feri de falsuri, de produse non-conforme, cu alte cuvinte această știință ne poate îmbunătăți stilul de viață și multiplica plăcerea gustativă printr-o asociere corectă a preparatelor sau semi-preparatelor cu o băutură sau o garnitură. Noi te vom ajuta.     

         Poți vedea programa de curs, poți citi CV-urile lectorilor,(străini și români) poți vedea zilele de curs, adresa și orarele prestabilite și te poți înscrie cu o simplă apăsare a tastaturii.

         Dar ce este mai important, poți deveni membru al FNDA și în funcție de rezultatele obținute poți fi înscris în Registrul Național al Degustătorilor de MEZEURI, poți fi nominalizat în juriul competițiilor organizate de către noi și poți participa la evenimentele organizate de către Federație.

Tu decizi!!