Cursuri de degustător de brânzeturi

De ce ar trebui să fac un curs de degustător de brânzeturi?

De ce cu FNDA ?

         Unul dintre alimentele cele mai versatile în pregătirea preparatelor dar și în consumul în stare proaspătă este brânza. Pentru a cunoaște acest produs, modul de fabricare, ingredientele folosite, legislația respectată și nu în ultimul rând modul, perioada și ordinea de consum, dar în special asocierea cu diferite ingrediente care fac din brânzeturi un adevărat deliciu, te invităm alături de noi.

         Deoarece frecventezi diferite locații și vrei să știi ce brânză (rasă) ți-a fost servită, dar prezentată și plătită drept Parmiggiano Reggiano, noi te vom iniția și pregăti să te ferești de falsuri.

         Poți vedea programa de curs, poți citi CV-urile lectorilor,(străini și români) poți vedea zilele de curs, adresa și orarele prestabilite și te poți înscrie cu o simplă apăsare a tastaturii.

         Dar ce este mai important, poți deveni membru al FNDA și în funcție de rezultatele obținute poți fi înscris în Registrul Național al Degustătorilor de Brânzeturi, poți fi nominalizat în juriul competițiilor organizate de către noi și poți participa la evenimentele organizate de către Federație.

Înscrie-te la curs