Cursuri de cafea

De ce să urmez un curs de cafea?

Pentru a cunoaște băutura care era destinată doar anumitor entități, pentru a simți cu adevărat multitudinea de parfumuri, arome și calități ale acestei băuturi trebuie să cunoști tehnicile de degustare, modalitățile de prăjire, de râșnire, (în funcție de aparatele utilizate pentru cafea) de realizare a amestecurilor diferitelor soiuri de cafea, modul corect de preparare, și de servire a cafelei.

Multe alte tehnici de reglare a presiunilor, a temperaturilor dar și de utilizare a ceștilor adecvate fiecărui tip de cafea, îți vor fi dezvăluite de către cei mai buni, dintre cei mai buni, lectori de cafea.

Poți vedea programa de curs, poți citi CV-urile lectorilor,(străini și români) poți vedea zilele de curs, adresa și orarele prestabilite și te poți înscrie cu o simplă apăsare a tastaturii.

Dar ce este mai important, poți deveni membru al FNDA și în funcție de rezultatele obținute poți fi înscris în Registrul Național al degustătorilor de Cafea, poți fi nominalizat în juriul internațional al degustătorilor și poți participa la competiții și evenimentele organizate de către FNDA.

Degustător de espresso italian → Înscrie-te aici

Curs de cafea – Lectori

Carlo Odello - Vicepresedinte IIAC
Carlo Odello – Vicepresedinte IIAC
Vasile Ghimpu - Pannel Leader
Vasile Ghimpu – Pannel Leader