Curs degustători salamuri și mezeluri
Formatori:
- MARIAN TIMOFTI
- DANA POP
Ziua: 15.11.2025
- analiza senzorială (partea -I-a)
- test pentru verificarea percepției senzațiilor
- degustarea a 3 (trei) tipuri de salamuri românești
- degustarea a 3 (trei) tipuri de salamuri provenienta UE
Ziua: 16.11.2025
- analiza senzorială (partea -II-a)
- test 2 pentru verificarea percepției senzațiilor
- degustarea a 3 (trei) tipuri de mezeluri românești
- degustarea a 3 (trei) tipuri de mezeluri provenienta UE
Ziua: 22.11.2025
- Procesul de fabricatie al producerea salamurilor și a mezelurilor
- Prezentarea fișei de degustare a salamurilor si mezelurilor – piese anatomice intregi
- Degustarea a 2 (doua) tipuri de salamuri si a 2 (doua) tipuri de mezeluri
Ziua: 23.11.2025
- Maturarea și păstrarea salamurilor și mezelurilor
- Degustarea și punctarea unui tip de salam și a unui tip de mezel
- Prezentarea fișei de degustare a salamurilor si mezelurilor – din carne tocata
- Degustarea și punctarea unui tip de salam și a unui tip de mezel
Examen final.





Recenzii
Nu există recenzii până acum.