Curs pentru degustatori de ciocolata – 14.03 2023
Sunt admise la curs maxim 20 persoane
Costul este de 1350 lei și include:
- Materialele și probele de curs care vor sosi prin curier
- Taxa de examinare a testelor (testele vor fi analizate în Italia)
- Taxa de expediere a diplomelor după corectarea testelor
- Taxa de deplasare, transport intern, cazare și masa lectorilor
- Taxa pentru legitimația de membru IIAC pentru 2023, reînoibilă anual (nu este obligatoriu).
- Federația (www.fnda.ro) va susține sesiuni de antrenamente (pentru cei care doresc) și va înscrie membrii FNDA la concursurile internaționale sau la cele care se defășoară în țări cu tradiție.
Cursul durează o zi, timp de 8 ore, iar la sfârșit va avea loc testul de final în baza căruia vor fi eliberate diplomele.
Programa de curs și lectorul vor fi afișate pe site după data de 30.01.2023
Diploma va fi eliberată de către instituția abilitată din străinătate: IIAC – Institutul Internațional al Degustătorilor de Cafea, care include secții pentru ciocolată, distilate, ulei de măsline, brânzeturi, mezeluri, carne, trufe, înghețată, oțet balsamic de Modena și multe altele.
Lectorii sunt membri ai Academiei Internaționale de Analize Senzoriale (http://iasa-network.org/)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.