Curs pentru degustător de Espresso italian si Cappuccino
*Include și un Curs de Preparator de Espresso italian și Cappuccino
Date desfășurare: 16 – 17.03.2023
Numărul participanților este limitat la 20 de persoane
Costul cursului este de 1.850 (2̶3̶5̶0̶) lei și include:
- Închirierea sălii de curs
- Taxă examinare a testelor (testele vor fi examinate în Italia)
- Expedierea diplomelor după corectarea testelor
- Taxă deplasare extern și intern, masa și cazarea lectorilor.- Exp
- edierea probelor prin curier dar și probele autohtone.
- Taxa de înscriere ca membru IIAC – 2023 în valoare de 70 euro pentru fiecare cursant. (obligatorie pentru 2023).
- Taxa de examinare a testelor în Italia, cu valoarea de 50 euro pentru fiecare cursant.
Cursul durează două zile, 8 ore/zi, iar în ziua 2-a, va avea loc testul de final în baza căruia vor fi eliberate diplomele.
Federația (www.fnda.ro) va susține sesiuni de antrenamente (pentru cei care doresc) și va înscrie membrii participanți ai FNDA la concursurile internaționale sau la cele care se defășoară în țări cu tradiție.
La absolvirea cursului se vor obține două diplome și legitimație membru IIAC:
- Diploma pentru degustător autorizat de Espresso Italian și Cappuccino
- Diploma pentru preparator autorizat de Espresso Italian și Cappuccino
- Legitimația de membru IIAC, care poate fi reînnoită anual prin plata a 70 euro.
Lectorii sunt membri ai Academiei Internaționale de Analize Senzoriale (http://iasa-network.org/)
Această cotizație de membru nu este obligatorie dar permite participarea la campionatul mondial de Espresso Italian și Cappuccino,
Federația (www.fnda.ro) va susține selecțiile zonale pentru desemnarea reprezentantului României la acest campionat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.